For garantert levering før julaften, bruk klikk og hent og hent i butikk - gratis og enkelt.

    5 grunner til å gå for gassgrill

    Gassgrill eller kullgrill? Gassgrill har kanskje flere fordeler enn du er klar over.

    5 grunner til å gå for gassgrill

    Helle Øder Valebrokk er selverklært «gastronaut», og er lidenskapelig opptatt av å lage ordentlig mat hver eneste dag. På bloggen sin helleskitchen.org blogger hun ukentlig om mat, drikke – og hun elsker alt som har med grilling å gjøre.

    – Jeg er egentlig en kullgriller, men det er ingen tvil om at gassgrill er en fenomenal måte å grille på, sier hun, og nevner i fleng:  

     

    1. Raskere varm – raskere kald

    Skru på gassen, vri på bryteren og vips, så er grillen klar! En gassgrill blir langt raskere varm enn en kullgrill. Det betyr kortere ventetid for sultne mager. 

    Med gassgrill slipper du også å vente lenge på at grillen skal bli kald igjen etter grilling. Dette er spesielt nyttig dersom du har behov for å flytte på grillen etter bruk.

    👇 Vil du se Weber Spirit II i aksjon? Se video litt lenger ned i saken! 

    2. Enklere å kontrollere varmen

    En klassisk grilltabbe er å legge på kjøttet for tidlig – før grillen egentlig er klar. Da risikerer du i verste fall en svidd og seig entrecôte med rått kjøtt inni.

    Det er enkelt å følge med på varmen ved hjelp av termometeret på lokket. Fordelen med gassgrill er at du raskt kan regulere varmen opp og ned ved kun å snu kontrollbryterne.

    🍖 TIPS! Gjør Weber-grillingen digital 🍖

     

    3. Lettere å grille på direkte og indirekte varme

    Noen råvarer skal grilles på sterk varme, andre ikke. Om du griller mye og forskjellig type mat samtidig, vil du sannsynligvis grille på både direkte og indirekte varme. Mens kjøttet ligger og godgjør seg på den ene siden, kan du konsentrere deg om grønnsakene på den andre siden.

    Med gassgrill er det lettere å gjøre raske temperaturendringer enn på en kullgrill.

    Her ser du litt av finessene til Spirit II gassgrillen fra Weber.  

    Grillen er tilgjengelig i 3 brenner-versjon. Gassmåler ikke tilgjengelig i Norge.

    4. Enkel rengjøring

    Når du er ferdig med å grille, er det smart å «booste» opp varmen på gassgrillen skikkelig i noen minutter. La grillen stå på maks med lokket nede. Da svir du bort alt av fett og matrester på grillflaten, slik at bakteriene forsvinner. Etterpå går du over med en god stålbørste.

     

    5. Mye ekstrautstyr

    Kjøper du ekstrautstyr i tillegg, kan du få en enda bedre grillopplevelse. En god gassgrill har både grillhylle og mulighet for å grille med rotisserie. Et rotisseri er enkelt å håndtere og er supert til langtidssteking av kjøtt.

    Husk at du alltid får lavest pris på Obs Bygg! Les mer om vårt prisløfte 

    NY PÅ MARKEDET: Webers nye gassgrill Spirit II har tre GS4 brennere som gjør det enklere å grille på direkte og indirekte varme. Med Webers iGrill 3 kan du også følge med på temperaturen via en app, slik at du oppnår perfekt grillresultat.  

    – Folk generelt kan bli enda flinkere til å eksperimentere mer med grillen og sette seg inn i hva grilling faktisk gjør med råvarene. Prøv deg frem og lær grillen din å kjenne. Du kan lage så utrolig mye god mat! avslutter Helle Øder Valebrokk.

    6 grunner til å velge Spirit II fra Weber

    • Weber Spirit II er enkel å bruke, og passer godt til nye grillere.

    • 10 års garanti på alle deler.

    • GS4 grillsystemet som sikrer optimal grillopplevelse

    • Følg med på temperaturen via appen iGrill3, lettere å få perfekt resultat (tilleggsutstyr).

    • Med Gourmet Barbeque System kan alt du lager på kjøkkenet også lages på grillen (tilleggsutstyr).